APOKALIPSI

JEZUSI - Rruga e Vërteta dhe Jeta

Në veprat e Apostujve 4:12 shkruhet:"Në asnjë tjetër nuk ka shpëtim,sepse nuk ka asnjë emër tjetër nën qiell që u është dhënë njerëzve dhe me anën e të cilit duhet të shpëtohen."
“Sepse Perëndia e deshi aq botën,sa dha birin e tij të vetëm,që kushdo që beson në të të mos humbasë por të ketë jetën e përjeteshme "Gjoni 3:16.
Pranoje sot Jezusin si shpëtimtarin tënd personal që  të shpëtosh nga flakët e ferrit! Bibla thotë se të gjithë mëkatuan dhe se të gjithë do të dalin përpara gjyqit të Perëndisë(Letra e Romakëve 3:23,Zbulesa 20:15).Të gjitha kishat,besimet dhe sektet fetare janë krijuar nga njerëzit dhe kontrollohen nga fuqitë e errësirës(lexoni shkrimet e mëposhtme),prandaj për të shpëtuar gjunjëzohu në shtëpinë tënde dhe tregoi Jezusit mëkatet e tua(Jezusi gjendet kudo me Frymën e Shenjtë)dhe kërkoi Atij të ti fal ato: "Ndërsa ti, kur të lutesh, hyr në dhomën tënde, mbylle pas vetes derën e lutju Atit tënd që është në fshehtësi; e Ati yt që sheh në fshehtësi, do të të shpërblejë”Mateu6:6.Lutuni,kërkojini Jezusit që të zgjidhë problemet tuaja dhe zbatoni urdhërimet e Tij sic përshkruhen ato në Ungjill.Jeta juaj do të ndryshojë përgjithmonë!

GLOBALIZIMI:NJE PLANET,NJE SHTET,NJE QEVERI BOTERORE ME PRESIDENT ANTIKRISHTIN

Rendi i Ri Botëror (Novus Ordo Mundi) është një lloj organizimi ndër-shtetëror. Brenda këtij organizimi ka grupe të ndryshme si, “Iluminati”, “Freemasons” klubi Gjerman i Bildenbergut etj si dhe perfaqesues te te gjitha feve te botes me lider Papen e Romes që kanë krijuar një plan të fshehtë për të qeverisur gjithë botën, nëpërmjet një qeverie të përbashkët botërore.Organizata të ndryshme ndërkombëtare, si Banka Botërore, Fondi Monetar Ndërkombëtar, Bashkim Evropian, Sh.B.A, Kombet e Bashkuara, dhe NATO janë evidentuar si anëtarët kryesorë të organizatës së Rendit të Ri Botëror.Të gjithë anëtarët e rëndësishëm të botës së tregtisë, artit, industrisë së argëtimit apo të masmediave, presidentë dhe kryeministra te vendeve te ndryshme janë të përfshirë në këtë komplot.Pjesë e këtij grupi janë dhe disa familje të njohura në arenë ndërkombëtare të poltikës dhe tregëtisë si, familja Rothschilds, Rockfeller, Morgan, Kissinger, Schroder dhe Du Pont.Perandoria Britanike dhe Shtetet e Bashkuara të Amerikës duhet të shtronin rrugen per krijimin e një qeverie federale botërore, gjoja për të sjellë paqe të qëndrueshme anë e mbanë botës.Pas shkaterrimit te murit te Berlinit dhe rrezimit te sistemit komunist ne vitet 1990 presidenti amerikan Goerge H. Bush, më 11 Shtator të vitit 1990 ne fjalimin e tij tha se objektivat e SHBA-së, pas përfundimit të Luftës së Ftohtë kishin te benin me krijimin e nje rendi te ri boteror.                      

C thote Bibla per antikrishtin ?

“Atëherë pashë: një Egërsirë po dilte prej detit. Kishte dhjetë brirë e shtatë kokë.Dragoi(djalli) ia dha fuqinë e vet, fronin e vet dhe një forcë të madhe...Iu dha pushtet mbi çdo fis, popull gjuhë dhe komb, që ta adhurojnë të gjithë banorët e tokës“...ZBULESA 13:1-7(behet fjale per antikrishtin)

“Egërsira e katërt

do të jetë e katërta mbretëri mbi tokë

më e madhe do të jetë se mbretëritë e tjera,

do ta përpijë botën mbarë,

do ta shkelmojë e do ta grimcojë“...Danieli 7:23(behet fjale per Perandorine Boterore te antikrishtit)

11 SHTATORI 2011:Pse te gjithe shtetet apo lideret qe nuk i binden Amerikes sulmohen apo rrezohen?

Pas sulmeve teroriste te 11 Shtatorit 2001 dhe pas Qeverise Amerikane te kryesuar nga Xhorxh W. Bushi fshihet djalli i cili ka orkestruar kryerjen e tyre per krijimin e Rendit te Ri Boteror.Ky argument vertetohet nga fakti se pas sulmeve te 11 Shtatorit rrezohen regjimet antiglobaliste te Irakut dhe Afganistanit.Gjithashtu ne te gjithe boten kudo jane instaluar kamera survejimi, mikrofona super të ndjeshëm përgjimi  për të kapur çdo fjalë e çdo zhurme e peshperime,satelite nga qielli pergjojne cdo gje qe ndodh ne toke...po vjen diktatura me e eger qe ka njohur njerezimi:diktatura e antikrishtit!                                                                     

Skull And Bones (ose Kafka me Kockat)

Kjo organizate sic dihet eshte themeluar ne vitin 1832 ne Universitetin Yale nga Gjenerali William Huntington Russell..Te mbiquajtur "Bonesmen" kjo elite tashe e stabilizuar eshte bere anetare e Komisionit Trilateral dhe Keshillit per Marrdheniet me Jashte si dhe ka arritur pozicione shume te larta ne Administrata te Presidenteve te ndryshem, Kongres dhe qeveri ne nivele te ndryshme. Nga keto pozicione ata mund te ushtrojne influencen e tyre per te punuar drejt qellimit te vetem qe eshte qeveria e vetme boterore.Familja Bush eshte nje pjestare e Masonve, madje e Freemasonry. VeteGeorge Bush i riu dhe i vjetri jane pjestare te njeres nga gradat e freemasonrySkull & Bones ...ne foto Xh. Bush me simbole sataniste.

Drama e ish Jugosllavise!

Ishin agjentet e Cia-s ata qe i nxiten Muslimanët e Bosnjes drejt nje sulmi kunder serbeve me premtimet e gënjeshtërta të mbështetjes nga amerikanët, fakt ky i mbështetur dhe nga George Kenney, një zyrtar amerikan i ngarkuar me çështjet jugosllave në Departamentin e Shtetit Amerikan .Warren Hough deklaron se ndërsa muslimanëve iu ngrit kurthi, rrjeti i Kis singer-it po luante lojën e "të mirit – të keqit", të cilën e përdorin shpesh manipuluesit. Dy udhëheqësit serbë, Milloseviç dhe Karazhiç ishin pjesmarrës të kësaj loje. Sipas Hough-it: "Nën këtë skenar, Milloseviçi, klienti i Shoqërisë Kissinger, hodhi poshtë dhe dënoi publikisht sulmin e paligjshëm të trupave të Karaxhiçit kundër muslimanëve të Bosnjës. Por në mënyrë të maskuar qeveria e Millosheviçit furnizoi forcat “tradhëtare” të Karaxhiçit me të gjitha armët dhe mbështetjen që atyre u nevojitej për të zhvilluar një “luftë shfarosëse” e të paepur kundër fqinjëve të tyre muslimanë.Personi kryesor iNATO-s gjate ketyre viteve ishte frimasoni(satanisti)Bill Clinton nje njeri i zgjedhur nga elita dhe nga David Rockefeller.Çfarë është e vërtetë për Bosnjën, është gjithashtu e vërtetë për konfliktin në Kosovë, faza e dytë në axhendën e NATO-Illuminati për Ballkanin. Përsëri kemi pamjen groteske të Madeleine Albright, Sekretarja amerikane e Shtetit dhe Priftëreshë e Lartë e politikës amerikane, duke bërë fjalime rreth “paqes” dhe “lirisë” kur ajo vetë është përgjegjëse për implementimin e politikave të gjenocidit.Kujtoni aktorët e tjerë madhorë në masakrën e Kosovës, Bill Clinton dhe Tony Blair. Të tre(bashke me Millosevic) lojtarë të mirë te shejtanit në lojën e kontrollit global.Ata e dinë që personat të cilët aplikojnë diskriminimin etnik të shqiptarëve, kontrollohen nga të njëjtët persona të cilët imponojnë bombardimet e NATO-s në përgjigje të këtij “spastrimi etnik”.Pra arsyeja e vertete e bombardimeve te NATOS ne ish Jugosllavine ishte:Rendi i Ri Boterore.

Axhenda e NATO-s per boten arabe

Jane masonet ata qe kane ndezur fitilin ne Egjipt,ne Tunizi, ne Algjeri ne Libi Siri etj me qellim qe te permbysin regjimet e ketyre vendeve.Ne qofte se diktatoret nuk ikin me rruge paqesore atehere u hapet rruga bombardimeve te NATO-s. Te gjithe ata kryetare shtetesh qe jane pengese per planet e masoneve duhet te dalin nga mesi me qellim qe antikrishti te dominoje ne te gjitha shtetet e globit.Vdekja e Fidel Kastros ne 25 Nentore 2016 shenon nje Epoke te Re per Kuben e cila pritet ti bashkohet Rendit te Ri Boterore.Ne te ardhmen do te permbyset edhe regjimi antiglobalist i Korese se Veriut.                                                                                                                               

KLUBI BOHEMIAN

Ky eshte klub i elites qe perfshine rreth 2000 persona (vetem burra, shumica amerikane qe zoterojne pasurine me te madhe te SHBA-se por edhe  evropiane dhe aziatike).Anetaret e Grupit mblidhen çdo vit ne dy javete e fundit te korrikut ne Bohemian Grove i cili eshte nje prone private me 11 km² qe i takon klubit dhe gjendet ne Monte Rio ne Kaliforni.Ata ushtrojne ceromoni te ndryshme sataniste mbajne fjalime dhe marrin vendime te rendesishme.Gazetari investigativ Alex Jones  ka filmuar ne vitin 2000 nje ceromoni te tille per te realizuar dokumentarin e tij « Dark secrets inside Bohemian Grove».                                                                                                                                                                                                      Anëtarët:

• David Rockefeller
• Nelson Rockefeller
• Henry Kissinger
• Herbert Hoover ( presidenti i SHBA-se nga 1929 deri 1933 )
• Dwight David Eisenhower ( presidenti i SHBA-se nga 1953 deri 1961 )
• Richard Nixon ( presidenti i SHBA-se nga 1969 deri 1974 )
• Gerald Ford ( presidenti i SHBA-se nga 1974 deri 1976 )
• Ronald Reagan ( presidenti i SHBA-se nga 1981 deri 1988 )
• George Herbert Walker Bush ( presidenti i SHBA-se nga 1989 deri 1992 )
• George W. Bush ( presidenti i SHBA-se )
• Jeb Bush, ( guvernator i Florides )
• Dick Cheney ( nenpresidenti i SHBA-se)
• Colin Powell (Ish- ministri mbrojtjes SHBA )
• Caspar Weinberger (Ish- ministri mbrojtjes SHBA)
• Eliott Richardson (Ish- ministri mbrojtjes SHBA)
• William Casey (Ish-drejtor i CIA)
• William Webster (Ish-drejtor i FBI)
• George Schulz
• Arnold Schwarzenegger, ( guvernator i Kalifornise )
• James Baker (Ish-sekretari i shtetit)
• Alan Greenspan (Ish-drejtor i bankes federale amerikane)
• Malcolm Forbes
• Vernon Walters
• David Packard (themeluesi i Hewlett-Packard)
• Lou Gerstner (presidenti i IBM)
• Alex Mandl ( nenpresidenti i AT&T)
• Antonin Scalia
• Joseph Califano
• Pete Wilson
• Helmut Schmidt (Ish-Kancelari i Gjermanise)
• Valéry Giscard d'Estaing (Ish-presidenti i Frances)
• Ferdinando Salleo (Ish-Guvernatori i Hong-Kong)
• Miguel de la Madrid (Ish-presidenti i Meksikes)
• Edward Teller (babai i bombes atomike amerikane)
• Francis Ford
• Frank Borman ( astronaut )
• Charlton Heston

                                                     Nje ritual satanist i filmuar me nje kamer te fshehte nga Alex Jones ne te cilin i ofrohen flijime me zjarre perendise Val(ne Dhjaten e Vjeter pas Valit fshihet satani).

Klubi Bilderberg ne Evrope

Klubi Bilderberg është themeluar në vitin 1954 dhe zhvillon cdo vit Konferenca në të cilat marrin pjesë 120 deri në 150 njerëz të elitës politike Evropiane dhe të Amerikës së Veriut, ekspertë nga industria,ekspertë të financave,pronarë të mediave etj.që mblidhen për të vendosur në mënyrë sekrete të ardhmen politike dhe ekonomike të njerëzimit. Asnjë gazetar nuk ka pasur ndonjëherë akses në mbledhjet e grupit.Klubi Bilderberg është karakterizuar nga mungesa e transparencës dhe është akuzuar se po funksionon si një Qeveri e fshehtë Botërore.

A e dini se e gjithe bota eshte nen sundimin e satanit?

"Atyre që nuk besojnë,satani qe eshte perëndia e kësaj bote u ka verbuar mendjet, që ata të mos shohin dritën e ungjillit të lavdisë së Krishtit, i cili është shëmbëllimi i Perëndisë"2Korintasve 4:4.

"Bijtë e mi, kjo është ora e fundit. Siç e keni dëgjuar, antikrishti po vjen, madje tashmë kanë ardhur shumë antikrishta. Nga kjo e marrim vesh se kjo është ora e fundit"1 GJONI 2:18.

 

Pas leternjoftimeve dhe pasaportave biometrike vjen markimi i vules se diallit(bar code 666) ne doren e djathte ose ball per te gjithe banoret e globit(sipas burimeve brenda iluminanteve)

pasaporta biometrike ne te gjithe boten

BAR CODE 666

"Ajo i detyroi të gjithë, të vegjël e të mëdhenj, të pasur e të varfër, të lirë dhe skllevër, të merrnin një damkë në dorën e djathtë, ose në ballë,që të mos kishte njeri në gjendje të blinte ose të shiste, veç atij që kishte damkën, emrin e bishës ose numrin e emrit të saj. Këtu qëndron mençuria. Ai që ka mend, le ta llogarisë numrin e bishës, sepse është numër njeriu; ky numër është gjashtëqind e gjashtëdhjetëegjashtë"Zbulesa 13:16,17,18.                            Ne te ardhmen shiteblerjet do te behen vetem ne rruge elektronike

 


Qellimi i tyre eshte te efektojne kontroll te plote dhe totalitar mbi cdo qenie njerezore ne kete planet.

Ata qe marrin vendimet kryesore, jane iluminantet ne Bruksel (shtabi i pergjithshem i NATO-s dhe kryeqiteti i B.E.), Londer, Bazel, Zvicer...Familja Mbreterore e Anglise, sidomos Mbreteresha Elizabeth II dhe Shtepia Windsor jane lojtare te nivelit te larte ne oligarkine e cila kontrollon shtresat me te larta te iluminatit.Ne ndertesen e Parlamentit Evropian ka 679 vende te caktuara per deputetet e B.E....vetem nje vend qendron i lire!Numri i atij vendi eshte 666!Kujdes antikrishti po vjen!                                                                                                661 Montfort (France)
662 Quiero (France)
663 Souchet (France)
664 Thomas-Mauro (France)
665 Zissener (Germany)
666 -------
667 Cappato (Italy)
668 Turco (Italy)
669 Bonino (Italy)
670 Pannella (Italy)
671 Dupuis (Italy)
672 Della Vedova (Italy)
673 Dell'Alba (Italy)
674 Gorostiaga Atxalandabaso (Italy)
675 Gobbo (Italy)
676 Speroni (Italy)
677 Bossi (Italy)
678 Formentini (Italy)                                                                   

PROSTITUTA DHE BISHA

"Pastaj më çoi në Frymë në një vend të shkretë dhe aty pashë një grua të ulur mbi një bishë të kuqe të ndezur, plot me emra blasfemues..  Gruaja kishte veshje të purpurt e të kuqe të ndezur, të zbukuruar me ar, me gurë të çmuar dhe me margaritarë. Në dorë mbante një kupë ari plot me neveri dhe ndyrësi të imoralitetit të saj.
 Në ballë kishte të shkruar një emër, një mister: "BABILONIA E MADHE, NËNA E TË PËRDALAVE DHE E NEVERIVE TË DHEUT."
Pashë që gruaja ishte dehur me gjakun e shenjtërve dhe me gjakun e dëshmitarëve të Jezusit. Kur e pashë, u habita pa masë"....ZBULESA 17:3,4,5,6

Shume prej atyre  te cilet nuk do te marin damken 666 ne doren e djathte ose balle do te arrestohen,do te torturohen dhe vriten me pretekstin se jane terroristë dhe armiqë te paqes boterore.

STATUJA E BISHES DHE E GRUAS NE BRUKSEL                                 

Mundimi i madh:Arratisja e gruas(gruaja e ndershme simbolizon kishen e Jezusit)ne shkretetire per 42 muaj.

"Gruaja iku në shkretëtirë në një vend të përgatitur për të nga Perndia, ku ajo mund të ushqehej për një mijë e dyqind e gjashtëdhjetë ditë"Zbulesa12:6.Besimtarët e vertete qe nuk do te marrin 666 ne doren e djathte ose ne balle do te fshihen neper male dhe vende te pabanuara(prandaj perdoret fjala shkretetire)per 42 muaj.
"Kur dragoi e pa që ishte flakur përtokë, e përndoqi gruan që lindi fëmijën mashkull(gjithashtu gruaja e ndershme simbolizon dhe nenen e Jezusit). Gruas iu dhanë të dy krahët e shqiponjës së madhe, që të fluturonte në vendin e përgatitur për të në shkretëtirë, atje ku ushqehet për njëfarë kohë, disa kohë dhe gjysmë kohe, larg pranisë së gjarprit.
Gjarpri lëshoi nga goja ujë si lumë, që gruan ta rrëmbente vërshimi i lumit.
Toka i erdhi në ndihmë gruas duke hapur gojën dhe duke përpirë lumin që lëshoi dragoi nga goja e vet(shume besimtar do te jene te gjalle kur Jezusi te vij per here te dyte ne t
oke"Zulesa 12:13,14,15,16. "Pas kësaj vështrova, dhe ja, një turmë e madhe, që askush nuk mund ta numëronte, nga të gjitha kombet, fiset, popujt dhe gjuhët, po qëndronte përpara fronit dhe përpara Qengjit, veshur me rroba të bardha dhe me degë palmash në duar.
Thërrisnin me zë të lartë, duke thënë: "Shpëtimi i përket Perëndisë tonë që është ulur në fron, dhe Qengjit."
Të gjithë engjëjt qëndronin rreth fronit dhe rreth pleqve e katër krijesave të gjalla. Ata ranë me fytyrë përdhe përpara fronit dhe adhuruan Perëndinë,
  duke thënë: "Amen, bekimi, lavdia, mençuria, falënderimi, nderi, fuqia dhe forca i qofshin Perëndisë sonë për jetë të jetëve. Amen."
Një nga pleqtë m’u përgjigj, duke më thënë: "Këta që janë veshur me rroba të bardha, kush janë dhe nga kanë ardhur?"
I thashë: "Im zot, ti e di." Ai më tha: "Këta janë ata që kanë dalë nga mundimi i madh, i lanë rrobat e veta dhe i bënë të bardha me gjakun e Qengjit.
  Për këtë arsye ata janë përpara fronit të Perëndisë dhe i shërbejnë Atij ditë e natë në tempullin e Tij. Ai që është ulur në fron, do ta ngrejë tendën e Vet mbi ta.
Ata nuk do të kenë më uri, as etje. Dielli nuk do të godasë mbi ta, as ndonjë vapë përvëluese,
  sepse Qengji në mes të fronit do të jetë bariu i tyre dhe do t’i çojë te burimet e ujërave të jetës. Perëndia do të fshijë çdo lot nga sytë e tyre"Zbulesa 7:9.


BASHKIMI EVROPIAN:RINGJALLJA E PERANDORISE ROMAKE

"Pashë një bishë duke dalë nga deti(deti simbolizone popujte), që kishte dhjetë brirë dhe shtatë koka(shtate kokat jane 7 shtete si dhe 7 politikan,kurse 10 briret simbolizojne 10 politikanë(Zbulesa17:9,10,11,12).. mbi brirët kishte dhjetë kurora mbretërore dhe mbi kokat kishte emra blasfemie....Dragoi(satani) i dha bishës(antikrishtit) fuqinë e vet, fronin e vet dhe pushtet të madh....Pashë një nga kokat e saj të plagosur për vdekje, por plaga e saj vdekjeprurëse u shërua. E tërë toka u mrekullua dhe shkoi pas bishës(antikrishti do te jete viktim e nje sulmi terorrist,por plaga vdekjeprurese do te sherohet vetem ne saj te nje mrekullije qe do te kryej satani).Njerëzit e adhuruan dragoin, sepse ia kishte dhënë pushtetin bishës, dhe adhuruan bishën, duke thënë: "Kush është si bisha? Kush mund të luftojë kundër saj?
Bishës iu dha gojë të fliste fjalë të mëdha e blasfemi dhe iu dha pushtet për të vepruar për dyzet e dy muaj.
Bisha e hapi gojën duke blasfemuar kundër Perëndisë, duke sharë emrin e Tij, tabernakullin e Tij, domethënë ata që banojnë në qiell.
Asaj iu dha fuqi që të bënte luftë me shenjtërit dhe t’i mundte ata; asaj iu dha pushtet mbi çdo fis, popull, gjuhë dhe komb.
Bishën do ta adhurojnë të gjithë ata që banojnë mbi tokë, emri i të cilëve nuk është shkruar që nga themelimi i botës në librin e jetës së Qengjit
që është therur.Nëse dikush ka veshë, le të dëgjojë.
Nëse dikush është caktuar për robëri, në robëri do të shkojë; nëse dikush vret me shpatë, me shpatë ka për t’u vrarë. Këtu qëndron durimi dhe besimi i shenjtërve(antikrishti do te persekutoje kishen e Jezusit)"Zulesa 13:1-10.

Historia do te perseritet dhe antikrishti do te jete si Neroni,Perandori romak që u dallua për mizoritë e tij të përbindshme.Ishte vetë Neroni që dogji Romën dhe ua hodhi fajin të krishterëve dhe në këtë mënyrë gjeti shkas për persekutimin e parë.Perandori Nero derdhi katran mbi të krishterët dhe ndezi zjarr që të ndriçonin si pishtarë në kopshtin e tij. Gjithashtu ai mbështolli dhe qepi të krishterët me lëkurat e kafshëve të egëra dhe lejoi qentë t’i grisin copa copa. Të krishterët e tjerë u qepën me lëkura të njoma dhe u vëndosën në diell për të vdekur. Mbi të tjerët u derdh plumbi i shkrirë,perfunduan ne dhembet e bishave...lista e mizorisë është shumë e gjatë.Pas atentatit terorrist qe do ti behet antikrishtit,te krishteret qe nuk do te marrin damken e tij do te denohen padrejtesisht,do te burgosen dhe torturohen me pretekstin se  jane keqeberes dhe kriminel.

Bisha nga toka:Profeti i rreme dhe kishat e bashkuara te antikrishtit

"Pastaj pashë një bishë tjetër duke dalë nga toka; ajo kishte dy brirë si të qengjit por fliste si dragua(nga jashte ngjajne si dele por nga brenda jane ujqer)"ZBULESA 13:11.                                                     Kryqi i permbysur simbol satanist                                           Disa prej udheheqesve te kishave ungjillore qe bashkpunojne me Vatikanin ne emer te paqes boterore,por ne te vertete jane ata qe i shtrojne rrugen ardhjes se  antikrishtit ne toke. "Ajo ushtronte të gjithë pushtetin e bishës së parë në prani të saj dhe e bënte tokën dhe ata që banojnë në të ta adhuronin bishën e parë(antikrishtin), së cilës i ishte shëruar plaga vdekjeprurëse"Zbulesa13:12.


Bisha e dyte do te kryej mrekulli dhe shenja te shumta per te mashtruar banoret e tokes

"Bëri shenja të mëdha, madje bëri që edhe zjarr të zbresë nga qielli në tokë përpara                 njerëzve"Zbuesa13:13.Kjo profeci eshte plotesisht e sigurte qe do te realizohet se edhe sot satani kryen mrekulli te tilla si per shembull mrekullia e « flakes se shenjte».
« Flaka e shenjte»është një fenomen kompleks që ndodh brenda Kishës ringjalljes diten e shtune te Pashkes ne Jeruzalem.Papritur nga brendesia e Kishes shfaqet nje flake e cuditshme qe duket si rrufe.Në Kishë, nuk ka energji elektrike dhe drita dhe behet kontroll qe flaka te mos shfaqet artificialisht nga nderhyrja njerezore. Dëshmitë tregojnë se shumë prej besimtarëve u ndezen qirinjte dhe kandilat vetvetiu dhe se flaka qe shfaqet nuk djeg. Patriarku i Jeruzalemit ja shperndan flaken përfaqësuesve të kishave të tjera dhe me aroplan flaka vjene ne Athine ne Katedralen e saj dhe ne një numër të madh të dioqezave të tjera.

 "Për shkak të këtyre shenjave(profetet e rreme do te bejne shume mrekulli), që i lejohej t’i kryente përpara bishës, i mashtroi banorët e dheut, duke u thënë t’i ngrinin një statujë bishës(antikrishtit) që ishte plagosur nga shpata, por që tani ishte kthyer në jetë"ZBULESA13:14.

Antikrishtit,i cili do ti mbijetoje atentatit te terroristeve do ti ngrihet nje statuje ne tempullin e Solomonit sepse ai u « flijua» per lirine dhe paqen boterore(do te imitoje sakrificen e Jezus Krishtit) dhe do te nderohet nga te gjithe popujt e botes.Ne emer te paqes ushtrite e huaja do te futen ne Jeruzalem per 42 muaj."Pra, kur të shihni neverinë e shkretimit (statujen e antikrishtit)duke qëndruar në vend të shenjtë, për të cilën është folur nëpërmjet profetit Daniel (kush lexon, le ta kuptojë),atëherë ata që janë në Jude, le t’ia mbathin ndër male(atehere fillon mundimi i madh per 42 muaj)"MATEU 24:16.    "Por oborrin që është jashtë tempullit mos e mat, sepse është lënë në dorë të kombeve(ushtrive te huaja), të cilët do ta shkelin me këmbë qytetin e shenjtë për dyzet e dy muaj"Zbuesa11:2.Jezusi paralelizon antikrishtin me Perandorin romak Titus i cili ne vitin 70 shkaterroi Jeruzalemin se bashku me tempullin e Solomonit dhe vrau shume cifute."Por mjerë ato që janë me fëmijë në bark dhe ato që kanë fëmijë në gji në ato ditë, sepse brengë të madhe do të ketë mbi këtë tokë dhe zemërim mbi këtë popull.Do të bien nga tehu i shpatës dhe do të çohen robër nëpër të gjitha kombet; Jeruzalemi do të shkelet prej kombeve, derisa të përmbushet koha e kombeve"Lluka21:23,24.                                                  Kurse ne epoken tone antikrishti do te persekutoje kishen e Jezusit.Bashkimi Evropian si nje bishe dhe lakmues i pangopshem do te gllaberoje gjithecka,te gjitha shtetet e Ballkanit te cilat jane te detyruara te futen ne B.E.,Turqine,Qipron dhe syte e tij do te jene te drejtuara te Izraeli me qellim qe mbreteria e antikrishtit dhe sundimi i tij te shtrihet edhe ne token e shenjte.

Perse brezi yne eshte brezi i fundit?Cila profeci eshte plotesuar qe i hap rruge shfaqjes se antikrishtit ne ditet tona?

Sikurse e permendem edhe me siper ne Tempullin e Solomonit ne Jeruzalem qe ne Dhjaten e Vjeter adhurohej Perendia do te kerkoje qe te adhurohet antikrishti i cili do ta shpalle veten Perendi,2Selanikasve2:4.Por qe te ndodhe kjo gje duhet te iki nga mesi pengesa e cila i hap rruge Satanit qe te shfaqet me shume shenja dhe mrekulli te rreme per te mashtruar njerezimin."Ardhja e të paudhit do të jetë sipas veprimit të Satanit, plot fuqi, shenja dhe mrekulli të rreme"2Selanikasve2:9 .Kjo profeci eshte plotesuar.Satani ka kryer mrekulli(magji) qe ne kohet e lashta,le te permendim magjite e magjistareve te Faraonit perpara Moisiut,por sot ne te gjitha kishat dhe besimet kryhen mrekulli pafunde me fuqine e satanit.Bibla na paralajmerone: "Ruhuni nga profetët e rremë, që vijnë te ju veshur me lëkurë deleje, por që përbrenda janë ujq grabitqarë","Shumë do të më thonë në atë ditë: ‘Zot, Zot, a nuk kemi profetizuar në emrin Tënd? A nuk kemi dëbuar demonë(nxjerrin demone me fuqine e Belzevulit,dmth lufe civile midis demoneve) në emrin tënd? A nuk bëmë shumë mrekulli në emrin Tënd?
 E atëherë do t’u them hapur: ‘Unë s’ju kam njohur kurrë, largohuni prej Meje, ju që keni bërë paudhësi"Mateo7:15,22,23
."
sepse do të dalin Krishta të rremë e profetë të rremë e do të bëjnë shenja e mrekulli për të mashtruar, po të jetë e mundur,edhe te zgjedhurit"Marku13:22.....

          I veteshpalluri profeti Joshua  qarkullon me Limuzine dhe eshte i rrethuar nga truperoje dhe sherbetor.Ai ka ne listen e miqeve te tije president,mbreter e mbreteresha,princa dhe princesha te cilet jetojne ne lluks dhe u pine gjakun popujve te Afrikes.Sic e shikoni ne foto vishet me rroba nga me te shtrenjtat.Ne kishen e tij kryhen shume mrekullira me fuqine e satanit.

Kisha Sinagoge ne Nigeri.Mijera besimtare nga Nigeria dhe nga vende te ndryshme te botes dergojne te kisha qindra mijera dollare.

Ungjilli i prosperitetit.

Mësuesit e rremë të bibles do të sillnin herezi(mësime të rreme),do të kishin shum ndjekës. edhe do ti bënin të tjerët ta hidhnin poshtë fjalën e Përendisë .Sot është shumë lehtë të gjenden njerëz që refuzojnë biblen menjëherë sepse e kanë degjuar se si është keqinterpretuar nga një mësues i rremë.
Keta profetë të rremë do të ishin lakmitarë për para, folës të këndshëm.Një numër në rritje të ungjilltarëve("predikuesve biblik")televiziv janë një shembull i tillë."Por në popull dolën profetë të rremë, siç do të ketë edhe midis jush mësues të rremë, të cilët do të fusin fshehurazi herezi shkatërruese, madje edhe duke mohuar Zotin që i ka blerë, duke sjellë kështu mbi vete shkatërrim të shpejtë.Shumë do t’i ndjekin shthurjet e tyre dhe për shkak të tyre do të shahet rruga e së vërtetës.Me pangopësinë e tyre do t’ju shfrytëzojnë duke përdorur fjalë të sajuara. Dënimi i tyre ka kohë që është gati dhe shkatërrimi i tyre nuk ka qenë në gjumë"2Pjetri2:1,2,3....."Sepse lakmia për para është rrënja e të gjitha të këqijave dhe disa, duke lakmuar, janë larguar nga besimi dhe e kanë sfilitur veten e tyre me shumë dhimbje"1TIMOTEUT6:10.

Dhe si e ngjiti lart, djalli i tregoi Atij për një çast të gjitha mbretëritë e botës.
 Djalli i tha: "Ty do ta jap të gjithë këtë pushtet si edhe lavdinë e tyre, sepse më është lënë në dorë mua dhe unë ia jap kujt të dua.Luka4:5,6

Këta profetë të rremë qarkullojnë me vetura lluksoze dhe aeroplanë privatë dhe banojnë nëpër shtëpira të cilat kushtojnë qindra mijëra dhe miliona dollarë dhe kane moral te shthurur.

Në ungjillin e prosperitetit, gjithashtu e njohur si "Fjala e Besimit," thuhet se besimtari duhet të  përdor Zotin për qellimet e tij kurse e vërteta e krishterimit biblik është vetëm e kundërta, Zoti përdor besimtarin.Ata thonë se aftësia e Perndisë që të na bekojë gjoja varet në besimin tonë  dhe nga "rrëfimi pozitivë."Për ta fjalët  kanë fuqi krijuese dhe nqse  një besimtar pohon me besim dhe pozitivisht se është i shëruar atëhere ai do të shërohet nga sëmundja.Shumë njerëz të frymëzuar nga ky mësim i rremë lanë  ilacet e tyre dhe për pasojë  gjetën një vdekje tragjike.         Aeroplani privat i pastorit Keneth Kopeland kushton 20 milionë dollare                

Pagesa e mëkatit është vdekja:Rrëzohet aeroplani privatë,vdesin pastori i Shquar i Kishave Ungjillore  Myles Munroe dhe shumë besimtarë.

Nëntor 2014:Miliona besimtarë të Kishave Ungjillore janë  shokuar nga lajmi që u transmetua në medjat më të mëdha të Globit se Aeroplani Privat në të ciliin ndodhej Evangjelisti i Shquar Myles Munroe dhe bashkëshortja e tij është rrëzuar dhe nuk ka të mbijetuar.Ata po shkonin në Konferencën Globale të Lidershipëve të Kishave Ungjillore.      Ne 12 Shtatore te 2014 Kisha  "The Synagogue, Church of All Nations " shembet dhe gjejne vdekjen tragjike 115 njerez (https://en.wikipedia.org/wiki/2014_Synagogue_Church_building_collapse).Kisha e Krishtit i ka themelet e forta dhe nuk shembet kurse ajo e satanit nuk ka themele per te qendruar...

E vërteta e fesë islame:Profeti Muhamed 53 vjecë seks me nëntë vjecaren Aisha

Aisha ishte një nga gratë e shumta të Muhamedit(https://en.wikipedia.org/wiki/Aisha).Sipas burimeve sunnite  të shkrimeve të hadithit, Aisha ishte gjashtë apo shtatë vjeçe kur  u martua me Muhamedin dhe ai e konsumoi martesën e tij(kishte mardhënie seksuale) kur ajo ishte vetëm nëntë vjeçe .Sahih al-Bukhari, 7:62

Të gjitha fetë që mohojnë se Jezusi është Zot janë krijuar nga profetët e rremë dhe satani

Islami mohon kategorikisht se Jezusi është Zot. Islami mohon vdekjen e Jezusit ne kryq per mëkatet e njerëzimit, qe eshte baza e Krishterimit. "Kush është rrenacak në qoftë se nuk është ai që pohon se Jezusi nuk është Mesia? Antikrishti është ai, që mohon Atin e Birin.Të dashurit e mi! Mos i besoni çdo shpirti, por vërini në provë shpirtrat për t’i vërtetuar a janë të Hyjit, sepse shumë profetë të rremë janë shpërndarë nëpër botë.Me këtë mund ta njihni shpirtitn që vjen prej Hyjit: çdo shpirt që dëshmon se Jezu Krishti ka ardhur në trup, është prej Hyjit"Letra e parë e Gjonit 2:22 dhe4:1,2.                                                                       Jezusi është e vetmja rrugë që të con tek Ati Qiellor."Jezusi u përgjigj:Unë jam Udha, e Vërteta dhe Jeta.Askush nuk shkon tek Ati përveçse nëpërmjet meje"Gjoni14:6."Siç ju thamë më parë, po ju them edhe tani përsëri: nëse ndokush ju shpall një ungjill tjetër, të ndryshëm nga ai, që e pranuat qoftë mallkuar!"Galatasve1:8.Εshtë e qartë se ai që ju shfaq profetit të rremë Muhamed dhe i dha zbulimet nuk ishte Perëndia por satani.Sot ashtu sikurse edhe nëpër xhami,tempujt e induistëve dhe budistëve satani adhurohet edhe ne sinagogat e cifutëve të cilët besojnë se mund të shpëtojnë nëpërmjet ligjit të Moisiut.Te Zbulesa 3:9 thuhet se sinagoga e cifutëve(viti 100 i erës së re) është Sinagoga e Satanit.Njerëzit adhuruan natyrën dhe idhujt(astrologët,induistët,budistët etj.)por nuk adhuruan Atë që ka themeluar universin.                                       "Sepse cilësitë e Tij të padukshme, fuqia e Tij e përjetshme dhe hyjnia e Tij janë parë qartë që nga krijimi i botës, duke u kuptuar nëpërmjet atyre që janë bërë, kështu që ata të mos kenë shfajësim.Sepse megjithëse e njohën Perëndinë, nuk i dhanë lavdi, as nuk e falënderuan si Perëndi, por u bënë të marrë në arsyetimet e tyre, dhe zemra e tyre e pamend u errësua. Duke pohuar se janë të mençur, ata u bënë të marrë,dhe e këmbyen lavdinë e Perëndisë së pavdekshëm me një shëmbëlltyrë në formën e njeriut të vdekshëm, të zogjve, të kafshëve katërkëmbëshe dhe të zvaranikëve. Prandaj Perëndia i braktisi ata...Sepse e shkëmbyen të vërtetën e Perëndisë me një gënjeshtër dhe adhuruan dhe i shërbyen krijesës në vend të Krijuesit, që është i bekuar përjetë. Amen"Letra e Romakëve Kapitulli 1.

 Feja Islame nxit Dhunë,Terrorizëm dhe Xhihad

Feja tradicionale e gadishullit indian,Hinduizmi.

Hinduizmi është përfaqësuesi  i besimeve politeiste (që besojnë në egzistencën e shumë perëndive) .Në tempujt e hinduistëve janë vendosur me qindra idhuj që adhurohen nga besimtarët.Bibla është kundër adhurimit të idhujve:"Por njerëzit që nuk u vranë me anë të këtyre katastrofave,nuk u kthyen te Perëndia.Ata vazhduan të adhuronin djajtë,idhujt e artë,të argjendtë,të bronztë,të hekurtë,të drunjtë-këto perëndi të vetëpunuara që as nuk mund të shohin,as të dëgjojnë dhe as të ecin"Zbulesa 9:20."...nuk duhet të biem në gabimin e të mendojmë se Hyjnia u ngjan figurave prej ari,argjendi ose prej guri të punuar nga mjeshtëria dhe arti i njeriut" Veprat 17:29."Dhe,sic po shihni,ky Pal ua mbush mendjen njerëzve duke thënë:Perënditë e punuara me duart e njerëzve nuk janë perëndi të vërteta"Veprat19:26.         Për hinduistët gjarpri që në Bibël simbolizon satanin është kafshë e shenjtë(si dhe krokodili dhe kau), gjithashtu si simbol të fesë së tyre ata përdorin edhe svastikën(këtë simbol e kanë përdorur edhe  nazistët). Hinduistët besojnë te rimishërimi që nënkupton  idenë se shpirti pas vdekjes nuk vdes, por rilind në një trup të ri.Ata që besojnë te rimishërimi  besojnë se një njeri ka jetuar jetë të panumërta në të kaluarën dhe do të jetojë shumë jetë edhe në të ardhmen dhe se kur një njeri vdes përveç rimishërimit si njeri është e mundur të rilind si kafshë, insekt apo edhe bimë, në varësi të veprimeve të kryera në jetën e tij.Në letrën drejtuar Hebrenjve thuhet:"Ashtu sic vdes cdo njeri vetëm një herë dhe pastaj vjen gjyqi,ashtu edhe Mesia u flijua vetëm një herë për të shlyer mëkatet tona"Hebrenjve 9:27.                                                     Kohët e fundit në Botën Perëndimore po përhapet nga disa qarqe Joga si një formë ideale e aktivitetit fizikë. Joga nuk është gjimnastikë por është ceremoni e fesë hinduiste.